JULBAKET ÄR IGÅNG!!!

Alla som känner mig vet att jag älskar att baka och pyssla så här i juletid.
Men i dag har nog till och med jag fått min dos av vad jag klarar.
image38
Ja, det började väl igår efter jobbet. Full av julkänsla och förberedd med ett enormt tålamod hämtar jag mina killar på skolan och vi cyklar hem och ska sätta igång med vårt bygge. Det började med tre barn som alla har starka viljor om hur det ska se ut och vem som ska äta vad mm. Efter ett tag kom min granne in och frågade om hennes två killar kunde vara hos oss under kvällen, eftersom hon skulle till sjukhuset med deras ena son. Snabbt svarar jag -visst självklart!! Alltså helt plötsligt har jag 5 st som vill pynta. Men efter mycket tålamod från min sida står nu huset klart.. och alla är nöjda.
image40
Men idag skulle vi pyssla och göra julgodis på skolan. Hela dagen.. JIPPI, tänkte jag. Nu säger jag bara - jag orkar inte pyssla mer. Tror ni förstår vad jag menar.

När jag cyklade hem vid 17 tiden tänkte jag bara på hur skönt de skulle bli att komma hem och ta det lungt, men ack vad jag bedrog mig. Jag öppnar dörren och det första jag hör är Love som skriker till mig  "- Såå, ska vi baka lussekatter nu då???"  Ja, jag lovade det i ett svagt ögonblick igår. Ok, svarar jag så käckt jag kan.

Så nu har vi 50 lussekatter och en mycket trött Annika.

                                 image39

RSS 2.0